Tervetuloa Imatran Eläinklinikalle !

Tarjoamme lemmikillenne asiantuntevat perus-ja erikoiseläinlääkäripalvelut Imatralla arkisin pääsääntöisesti klo 8-17. Nettiajanvarauksen kautta voi varata aikoja tällä hetkellä 10-16:00 välille, myöhäisempiä/aikaisempia aikoja vain puhelimitse. Jos haluat varata ajan samaksi päiväksi, on syytä soittaa aamulla 8-9 välillä.

Pyynnöstä oLemme muuttamassa työaikaa illemmaksi ja myös lauantaiksi. Päivystysaika alkaa klo 16 jälkeen.

Apulaisten koulutuksista johtuen nyt on syytä varata aika netitse tai puhelimitse kaikennäköiseen asiointiin!

Klinikkamme on toiminut Imatralla vuodesta 1976 lähtien.

Klinikkamme ovat LähiTapiolan, OP-Pohjolan, Agrian, Pohjantähden sekä Ifin suorakorvausklinikka.

PUH: 05 4734 200 (KOKO AUKIOLOAJAN). VASTAAMATTOMIIN PUHELUIHIN SOITAMME TAKAISIN HETI, KUN SE ON MAHDOLLISTA.

ErikoisMUONAN MYYNTI JA MUU ASIOINTI ARKIPÄIVISIN MA-PE KLO 8-15 VÄLISENÄ AIKANA mieluiten ajanvarauksella, niin voit asioida joustavasti ilman odotusta . MUULLOIN luovutuksesta SOVITTAVA ERIKSEEN.

LÄÄKKEIDEN LUOVUTUKSESTA JATKOHOITOON ON SOVITTAVA ETUKÄTEEN PUHELIMITSE. MUUSSA TAPAUKSESSA LUOVUTUKSESTA PERITÄÄN KÄYNTIMAKSU (25€).

Lappeenrannan vastaanottomme on toistaiseksi suljettu Eläinlääkäripulan vuoksi, mutta siellä tullaan suorittamaan kerran kuussa silmä-, polvi- ja sydäntarkastuksia.

Ohjeistus koronaviruksen Ja KOIRIEN kennelyskän leviämisen estämiseksi:

- Klinikkamme on normaalisti auki.

- Ruokaviraston ohjeiden mukaan vain yksi ihminen tuo eläimen vastaanotolle. Eläinklinikoita on ohjeistettu noudattamaan tätä sääntöä toistaiseksi.

- Pyrimme ottamaan potilaan sisään suoraan toimenpidehuoneeseen aulassa odottelun vähentämiseksi.

- Jos teillä on hengitystiesairauiden oireita, siirtäkää käyntinne siihen asti, että olette terve. tai pyytäkää jotain muuta henkilöä tuomaan lemmikin.

Teemme myös kotikäyntejä sekä pieneläimille että hevosillle.

Katso avoimia aikoja nettiajanvarauksesta. Jos sopivaa aikaa ei löydy, soita. Samalle päivälle ajanvaraus vain puhelimitse ja parhaiten saa ajan, jos soittaa heti aamusta. Jos ajanvarauspuhelimeen ei heti vastata, soita uudestaan hetken kuluttua tai vaihtoehtoisesti teihin otetaan yhteyttä.

Eläinfysioterapeutti Helena Tiainen ottaa vastaan koira-asiakkaita noin kerran kuukaudessa klinikan tiloissa. Ajanvaraukset ja tiedustelut suoraan joko sähköpostitse fysioterapeutti.helena@gmail.com tai puhelimitse 045-78325038. Koiran fysioterapiakäynti 65€. Käyntimaksuun kuuluu 2 kk etätuki sähköpostitse.


Perustamisesta asti olemme pitäneet huolta jatkokoulutuksestamme (pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri), sekä hankkineet klinikalle laadukkaan ja kattavan hoito-ja tutkimusvälineistön.


Olemme erikoistuneet mm. Suomen Kennelliiton PEVISA-tarkastuksiin ja ortopediaan sekä hammashoitoihin.

Klinikkamme ovat LähiTapiolan, OP-Pohjolan, Agrian, Pohjantähden sekä Ifin suorakorvausklinikka.

Klinikallamme hoituvat luunmurtuma- ja ristisideleikkaukset ja muut ortopedipalvelut. Sterilaatiot ja kastraatiot mini-haavoista ilman tikkejä kokemuksella ja ammattitaidolla. Kaikenlaiset tähystimet ja mahalaukun tutkimiset ja koirien siemennys kohtuun tehdään myös tähystimen kautta. Hammashoitoihin on useita koneyksiköitä ja hammasrtg. Toimenpiteet tehdään leikkaussalissa anestesiakoneeseen kytkettynä turvallisessa sevofluraani-narkoosissa ja nukutuksen syvyyttä tarkkaillaan jatkuvasti valvontamonitorista.

Röntgekuvaukset suoritetaan suoradigi-laitteella mahdollistaen nykyisen parhaimman kuvanlaadun. Hampaiden hoidossa on käytössä myös digiröntgen sekä digiröntgen myös hevosille tallikäyttöä varten.