PEVISA-tarkastukset

HUOMIOI!

Jotta SKL:n lausuntomaksut olisivat halvemmat, tiedot oikeat ja tarkastus sujuvampi, tutkimuslähetteet tulee tehdä itse ennen tarkastusta Kennelliiton Omakoira-palveluun lonkka-, kyynär-, polvi-, ja sydäntutkimuksen osalta (silmä-ja selkätutkimuslähetteitä ei voi vielä itse tehdä). Ei-kennelliiton jäsenet tilaavat lähetteen tämän linkin kautta. Jos lähetteitä ei ole tehty etukäteen, tarkastustilaisuudessa näiden lähetteiden täyttämisestä veloitetaan 5€/kpl ja Kennelliitto veloittaa myös korkeamman kirjausmaksut. Lähetteet tehtävä heti ajanvarauksen jälkeen. Jos lähetteiden teko ei onnistu, ilmoita väh. kaksi päivää ennen tarkastusta puhelimitse.

SUKOKA:n jäsenten hinnasto joukkotarkastustilaisuuksissa SUKOKA-tiedotteissa ( Helsinki yhdelläkin koiralla, muutoin tarkastuksissa pitää olla väh. 2 ilmoitettua koiraa/jäsen) . Koira ja sen paperit ja lähetteet pitää olla Sukokan jäsenen nimellä jalostustietokannassa ja lonkka-,kyynär-, polvi- ja sydänlausunto pitää olla tehtynä ennen tarkastusta Oma Koirassa myös jäsenen nimellä. Vasta tarkastustilaisuudessa täytettävistä polvi-ja sydänlausunnon lähetteistä peritään 5€/kpl. Ilmoita jäsenyys ja jäsennumero ajanvarauksen lisätiedoissa. Muutoin jäsennumero on pystyttävä varmistamaan esim. viimeisen lehden osoitetarrarrasta tarkastukseen tultaessa..

Rtg-kuvat lähetetään välittömästi kuvauksen jälkeen Kennelliittoon arvosteltavaksi dicom-muotoisina. Mikäli haluat kopiot kuvista, ne saa sähköpostilla.. Palvelusta veloitetaan lisenssimaksu 10€ ja jälkikäteen tehtävistä 20€. Tästä on mainittava aikaa varattaessa.
Muista kuin Pevisa-tutkimuksesta on sovittava erikseen.
Joukkotarkastuksissa tehdään vain ennalta sovitut toimenpiteet!

HINNASTO 2018 (sisältää kaikki maksut) Imatran Eläinklinikka- Helsinki Ahma.

(+ tarkoittaa muun toimenpiteen lisäksi tehtävä tutkimus/kuvaus/lisämaksu).

Silmätarkastus 65€
Lonkkakuvaus (HD) 130€. Lonkkakuvauksen yhteydessä:+ kyynärnivelkuvaus (ED) 40€+ selkäkuvaus (SP/LTV/VA) 40€ ja IDD- kuvat 60€.

Pelkkä selkäkuvaus 130€/4kpl ja IDD-kuvat 150€.

Erilliskuvauksista tiedustele hinnat erikseen.

Silmätarkastuksen tai lonkka/selkäkuvauksen yhteydessä

+ Polvitarkastus 25€ (SKL) (ilman muita toimenpiteitä ja ei aikaisemmin meillä tutkittu +10€,
+Sydäntutkimus 25€ (SKL) (ilman muita toimenpiteitä ja ei aikaisemmin meillä tutkittu +10€,

+Laboratorioverinäytteet 30€ + laboratorion tutkimusmaksut (eläinlääkärin kautta maksut yleensä halvemmat). Verinäytteiden otosta sovittava puhelimitse.

+ Rokotukset (4-rokotus+raivotauti) tarkastusten yhteydessä 40€

+ Mikrosirun asetus ja tallennus Koiranettiin (SKL) 35€

+ Eläinlääkärintodistus terveydestä Kennelliiton tai vakuutusyhtiön lomakkeella 20€.

Maksuvälineenä käyvät mieluiten pankki- ja luottokortit. Kuitti käynnistä lähetetään sähköpostitse.

Ilmoita aikaa varatessasi haluamasi aika ja omistajan tiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.
Koiran tiedot:
rotu, lempinimi ja rekisterinumero. Lisätietoina virallinen nimi, syntymäaika, väri, ID- tai mikrosirunumero ja lisätietoja kohtaan onko tutkittu aikasemmin ja tulos. Ota aiempi silmätarkastuslausunto mukaan tarkastukseen, jos siinä on merkintöjä.
Parin edeltävän päivän ajan ilmoittautumiset ja peruutukset vain puhelimitse 040 747 2009.
Silmätarkastukseen tuleville koirille laitetaan aluksi (pois lukien ennen laajennusta esitutkittavat silmät) 1-2 tippaa kumpaankin silmään ja odotetaan pupillan laajentumista 5-30 min riippuen rodusta ja yksilöstä, joten ajat ovat tarkastukseen tuleville suositusaikoja ja järjestys saattaa vaihtua saapumisen ja tilanteen mukaan. Jos haluat tarkistuttaa koirasi silmät ennen laajennustippoja, ilmoita siitä tippojen laittajalle tai muulle henkilökunnalle. Erityisesti sydäntutkimuksen ja pupillojen laajentumisen sekä rauhoituksen vuoksi on koira syytä pitää rauhallisena tutkimusvuoroa odoteltaessa. Haukkuvat ja rähisevät koirat häiritsevät muiden tutkimuksia.

Lonkkakuvauksiin ja ja verinäytteisiin tulevien koirien tulee paastota väh. 12 tuntia - vettä saa antaa. Koira olisi hyvä ulkoiluttaa ennen rtg-kuvausta, mutta kuitenkin puhtaana ja kuivana rtg-kuvaukseen.
Doping-varoajat:Silmätarkastuslaajennustipoilla ei doping-varoaikaa.Röntgenkuvauksen rauhoitusaineiden doping-varoaika 7 vrk.

Tarkastustilaisuudet: Kerää n. 20 koiran porukka ja järjestä tarkastuspaikka, niin tulemme tarkastamaan silmät, polvet ja sydämen näillä taksoila. Edellyttää netti-ilmoittautumista (kaavakkeiden printtaus ja osallistumisen varmistus).